Wat is een ATS systeem

Ga de strijd aan met jouw concurrenten met ons (ATS) applicant tracking systeem! 

Beheer jouw werving- en selectieproces

Applicant tracking system

Een ATS, ofwel een applicant tracking system, is een software waarmee je de gehele wervings- en selectieproces kunt beheren. Hiermee is het mogelijk de tijd tot het invullen van een vacature verkorten. Doordat kandidaten management versneld wordt dankzij het ATS systeem kan er sneller geselecteerd worden op belangrijke punten. Daardoor wordt het mogelijk om vanaf het moment van het plaatsen van de vacature, tot het aanbieden van een baan, de stappen bij te houden en te volgen. Wil je jullie wervings- en selectieproces ook versnellen? Of wil je graag meer weten over de ATS software van Yarle? Vraag dan een gratis demo aan of neem contact met ons op! Onze medewerkers helpen jullie organisatie graag verder en leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit.

Laten we kennismaken

Leer binnen 30 minuten onze software kennen

Plan eenvoudig een demo met één van onze specialisten en laat hen jou van meer informatie voorzien en eventuele vragen beantwoorden over onze targetingtool.

Waarom een ATS systeem gebruiken?

Natuurlijk is het ook mogelijk om op de huidige lijn door te gaan bij het werven van nieuw personeel, zonder het inzetten van een applicant tracking system. Want waarom zou je een ATS systeem inzetten? Omdat het managen van diverse sollicitanten en kandidaten erg lastig en tijdrovend kan zijn. Dankzij ons ATS is het mogelijk dat je jouw kandidaten of sollicitanten eenvoudig kan monitoren en beheren. Dankzij een ATS recruitment software is het mogelijk om het gehele wervingsproces te stroomlijnen en goed te laten verlopen. Door het inzetten van de ATS software van Yarle is het mogelijk om onder andere:
  • Potentiële kandidaten te beoordelen.
  • Sollicitatieprocedures te volgen.
  • Aanbiedingen te doen en de juiste kandidaten aan te nemen.

Dankzij een ATS systeem kun je de felle strijd aangaan met jullie concurrenten. Door het ATS kun je de kandidaten beheren en inzetten om de prestaties te evalueren. Door middel van handige rapportinzichten en diverse analyses wordt het gehele proces makkelijker gemaakt. Dankzij een ATS systeem bespaar je niet alleen tijd, maar kun je ook kosten besparen! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Neem dan contact met ons op!

De wervingsindustrie transformeren met Yarle

Yarle heeft als doel om de recruitment van haar klanten naar ongekende hoogte te brengen. Dankzij het ATS software van Yarle wordt het eenvoudig om de verschillende kandidaten te monitoren en te beheren. Door het opzetten van een online profiel en een scherpe en datagedreven recruitment campagne kan de juiste doelgroep bereikt worden. Daardoor wordt de kans op sollicitanten hoger en worden sollicitanten binnen 1 dag gescreend op de harde eisen van de vacature. Daarmee komen de kandidaten in de database en kunnen jullie hen analyseren. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Yarle haar klanten nodig. Samen kan het onbereikbare worden bereikt. Wil jij onze succesverhalen lezen? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Lees wat wij voor jou kunnen betekenen!