Vacature website maken

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe werknemers, maar is het lastig om de juiste kandidaten te bereiken en aan te trekken? Yarle kan daarbij helpen!
Vind snel de juiste kandidaten!

Wat is een vacature site?

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker voorbij komen, een vacature site of ook wel een werken bij website genoemd. Maar wat is een vacature site? Door middel van een vacature site is het mogelijk om de juiste kandidaten te bereiken. Want het is een krachtig recruitmenttool. Daarnaast kun je met een werken bij website niet alleen de juiste kandidaten bereiken, maar hen enthousiast maken en ook de online vindbaarheid van het bedrijf vergroten. Verder is een vacature website ook een goede manier om je employer branding te verbeteren. Want door middel van de vacature website kun jij vacatures plaatsen en tegelijkertijd een indruk van de bedrijfscultuur geven. Daarmee versterk jij jouw werkgeversmerk. Wil jij een werken bij website (laten) maken? Op een goede werken bij website vind je in ieder geval de volgende zaken:
  • Vacatures, traineeships, stages en verdere carrièremogelijkheden.
  • De arbeidsvoorwaarden, het sollicitatieproces en het onboardingsproces.
  • Inkijk in de bedrijfscultuur en de bedrijfswaarden.
Laten we kennismaken

Leer binnen 30 minuten onze software kennen

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe werknemers, maar is het lastig om de juiste kandidaten te bereiken en aan te trekken? Yarle kan daarbij helpen! Door middel van onze recruitmentsoftware is het mogelijk om de juiste kandidaten geautomatiseerd te bereiken om de openstaande vacatures te vullen.

Waarom een werken bij website laten maken?

Lang niet alle bedrijven hebben een werken bij site, maar waarom zou je het wel moeten overwegen om een vacature website te laten maken? Omdat een vacature website diverse voordelen kan hebben voor de organisatie! Want door middel van een werken bij site kun jij laten zien waarom iemand bij het bedrijf zou moeten willen werken. Het doel is om iemand enthousiast te maken zodat deze sneller besluit te solliciteren. Een aantal voordelen van een werken bij website zijn bijvoorbeeld:
  • Ruimte voor storytelling en beleving. Geef iemand een inkijk in het bedrijf, de functie en de gehele sfeer / bedrijfscultuur. Daarmee kan de “culturele fit” bepaald worden.
  • Onderscheidend vermogen op een concurrerende banenmarkt.
  • Transparantie bieden over de organisatie en als werkgever.
  • Een werken bij website biedt een vast platform voor alle wervingsactiviteiten binnen de eigen organisatie.

 

Dankzij een vacature website kun je dus niet alleen de juiste kandidaten bereiken, maar hen ook sneller overtuigen om daadwerkelijk de sollicitatie te versturen. Want op een werken bij site kun je veel meer informatie bieden dan bij een vacature op de eigen website van de organisatie.

Lees wat wij voor jou kunnen betekenen!