Melktechniek Oost

De snelste weg om de beste kandidaten te vinden.

Een effectief recruitment avontuur

Yarle is gebouwd op innovatie en streeft ernaar de recruitment van haar klanten naar een ongekend hoog niveau te tillen. En dat kunnen wij niet zonder onze klanten. Door onze krachten te bundelen weten wij het onbereikbare samen te bereiken. Neem een kijkje achter de schermen hoe wij dit met een aantal klanten hebben aangepakt.

Focus

Helder en doelgericht

Als ik Yarle zou moeten omschrijven in twee simpele woorden dan zijn de eerste twee woorden die in mij opkomen: helder en doelgericht! Tuurlijk, ik was me ervan bewust dat adverteren in de krant niet meer het gewenste resultaat zou opleveren als in het verleden. We waren ons ervan bewust dat het een grote uitdaging zou worden om een goede Service- en Installatiemonteur te vinden. En dan ook nog eens een monteur die past in het team. De monteur is inmiddels aan het werk.

Helder en doelgericht. Yarle is de toekomst van recruitment.
Marco van Meerveld

Manager en ondernemer – Melktechniek Oost B.V.

Statistieken

0
Bereik
0
Aantal kliks
0
Aanmeldingen
0
Gesprekken
0
Aangenomen
0 %
Kostenbesparing
Kennis

Innovativiteit en snelheid

Het is tijd om te innoveren in recruitment en het naar een hoger niveau te tillen. Termen als ‘Time to Hire’, ‘Hypertargeting’, ‘Employer Branding’ en ‘Cost per Hire” vlogen mij om de oren. En de manier waarop dit wordt toegepast is mij haarfijn uitgelegd toen wij met Yarle aan tafel zaten. Bij MTO staan we voor snel en goed resultaat. En de moderne, innovatieve manier om de juiste kandidaten op basis van data onder onze bedrijfsnaam te bereiken heeft mij doen overtuigen het avontuur met Yarle aan te gaan. Een avontuur van korte duur. Binnen twee dagen stroomden de eerste kandidaten binnen. Sterker nog, binnen een maand hadden we bij MTO een nieuwe collega! De gedrevenheid, passie en kennis bij Yarle zie je in het hele wervingsproces terug. Voorheen probeerden we aan personeel te komen via ons eigen netwerk en Facebook advertenties. Maar nu we hebben ervaren hoe snel Yarle de juiste kandidaten heeft weten te vinden voor ons, weten wij zeker dat wij ook voor de toekomstige vacatures de innovatieve aanpak van Yarle zullen benutten.