Dasko

Het internet omgetoverd tot een volume recruitmentplatform.

Volume recruitment voor een internationaal transportbedrijf

Yarle is gebouwd op innovatie en streeft ernaar de recruitment van haar klanten naar een ongekend hoog niveau te tillen. En dat kunnen wij niet zonder onze klanten. Door onze krachten te bundelen weten wij het onbereikbare samen te bereiken. Neem een kijkje achter de schermen hoe wij dit met een aantal klanten hebben aangepakt.

Innovatief

Yarle is het nieuwe werven

Wij zijn een trendsettende onderneming. En dat is Yarle ook. In ons gesprek viel namelijk direct op dat Yarle anders werkt dan anderen. Een leuk, innovatief team waarbij de passie om te voldoen aan onze wensen overduidelijk was. Wij zochten CE Chauffeurs in de regio Zwolle en Pijnacker. We werden volledig meegenomen in de manier waarop Yarle, anders dan de standaard manier van werven, het nieuwe werven toepaste. Want dat is het; het nieuwe werven. Voorheen probeerden we vooral onze website te gebruiken, een beroep te doen op ons eigen netwerk en het Sectorinstituut in te zetten om personeel te werven. Hoewel dit in het verleden heeft gewerkt en tot op heden nog steeds werkt, was het een grotere uitdaging om op korte termijn een grotere groep CE Chauffeurs op twee locaties te werven. Met Yarle wisten wij dit wel voor elkaar te krijgen. Hoe? Het succes was een resultaat van een zorgvuldige behoefte inventarisatie, de korte lijnen die we hadden en met name de focus op latent werkzoekenden.

dasko-ester-huls
Yarle is het nieuwe werven. Met de innovatieve werkwijze hebben wij meerdere CE Chauffeurs aan ons weten te binden.
Esther Huls

HR-manager – Dasko Koel- en Vriestransporten B.V.

Statistieken

0
Bereik
0
Aantal kliks
0
Aanmeldingen
0
Gesprekken
0
Aangenomen
0 %
Kostenbesparing
Optimalisatie

Een lage cost per hire

Onze samenwerking is een mede een succes geworden door de flexibele houding van Yarle. Door onze wensen door te geven kon Yarle de recruitmentstrategie verder optimaliseren. Het gevolg was uiteindelijk een lage time én cost per hire! Kortom, het leek in eerste instantie een uitdaging om zo’n grote groep CE Chauffeurs te vinden, maar niets is minder waar gebleken.