Personeel gezocht? Laat Yarle je helpen

Cem Özkent
6 min

Blijf op de hoogte

Het vinden van geschikt personeel kan een lastige uitdaging zijn. Helemaal wanneer er met spoed naar personeel gezocht wordt. Het kost tijd, geld en veel moeite om kandidaten te werven die voldoen aan de functie-eisen. Yarle kan dit proces vereenvoudigen door online wervingscampagnes op te zetten die heel gericht bij de arbeidsmarktdoelgroep onder de aandacht worden gebracht. De kandidaten die wij bereiken en selecteren zijn gescreend op harde functie-eisen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of een sollicitant bij je bedrijf past.

Wat we bieden

 • Datagedreven recruitment campagnes
 • Vacature plaatsen op verschillende platforms
 • We creëren een online profiel van kandidaten
 • We creëren een database met de beste kandidaten
 • We creëren een content marketing strategie om uiteindelijk een geschikte kandidaat aan te nemen
 • We maken een talentpool (je kiest zelf uiteindelijk een nieuwe medewerker)
 • Alle data vertalen we in heldere resultaten
 • Met Yarle vind je vliegensvlug nieuw personeel

Werving & selectie

Als je als bedrijf groeit, heb je meer personeel nodig om de capaciteit te verhogen. In dat geval gebruik je een werving- en selectieprocedure om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Veel bedrijven besteden het vinden van nieuwe personeel uit, omdat het bekijken van sollicitaties en het bijhouden van de administratie een tijdrovend proces is. Daarnaast is het door krapte op de arbeidsmarkt lastig om geschikt personeel te vinden. Uitbesteding is een goede oplossing wanneer je:

 • bedrijf aan het groeien is;
 • als je vast personeel zoekt dat zich voor een lange periode aan je bedrijf wil binden;
 • advies nodig  hebt over het profiel van de kandidaat;
 • geen tijd hebt voor een selectieprocedure;
 • je te weinig kennis hebt van werving en selectie;
 • je hulp nodig hebt om de juiste content te creëren.

Verschil werving & selectie en online recruitment

Veel mensen weten niet precies wat het verschil is tussen werving en selectie en online recruitment. Ondanks dat er bij werving en selectie ook ingezet wordt op online methodes zoals LinkedIn en vacaturebanken, zijn er wel degelijk grote verschillen. Een traditionele recruiter benadert een kandidaat bijvoorbeeld direct via LinkedIn, of plaatst een vacature op een vacaturesite. Online recruitment gaat een stap verder, omdat er op basis van online datasporen een profiel van de kandidaat geschetst wordt. Daarnaast wordt de customer journey (klantreis) in kaart gebracht. Hierdoor kun je niet alleen data gebruiken om alleen geschikte kandidaten te bereiken, maar kun je op basis van de customer journey ook op het juiste moment specifieke content inzetten.

Personeel zoeken met Yarle

Yarle is een online wervingsbureau dat gespecialiseerd is in personeelsbemiddeling en het vinden van de juiste vak professionals. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende branches, variërend van de publieke sector tot de techniek en logistiek. Ons team is ervaren en weet op basis van het online profiel de juiste kandidaten aan te spreken. Dat doen we niet alleen door je vacature onder de aandacht te brengen, maar ook door je bedrijf uit te lichten op een manier die aansprekend is voor de doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat je in no-time de juiste kandidaat aanneemt.

Hoe werkt het?

Personeel zoeken met Yarle betekent dat je altijd inzicht hebt in de resultaten van de online recruitment campagne. We doorlopen een aantal stappen om nieuwe collega’s te vinden die goed passen bij je vacatures en bedrijf. 

 1. Samen met jou schetsen we het profiel van de ideale kandidaat. We kijken niet alleen naar harde eisen, zoals vaardigheden en diploma’s, maar ook naar soft skills. We gaan zowel actief als latent werkzoekenden bereiken en activeren.
 2. We creëren een landingspagina waar je niet alleen je vacature laat zien, maar je bedrijf ook op een aantrekkelijke manier presenteert. We weten wat sollicitanten in werkgevers zoeken en passen de pagina hierop aan. Denk aan een video waarin je medewerkers vertellen over je bedrijf.
 3. Alle belangrijke informatie zoals, salaris, werkomgeving, vakantiedagen, doorgroeimogelijkheden worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd.
 4. We zorgen ervoor dat het eenvoudig is voor sollicitanten om hun sollicitatie en contactgegevens te versturen. Via een contactformulier kunnen ze hun e-mailadres invoeren en de sollicitatie verzenden. 
 5. We gebruiken online marketing technieken om de landingspage/vacature onder de aandacht te brengen. Aan de hand van demografische gegevens, interesses en opleidingsniveau bereiken we alleen relevante kandidaten. We weten ook welke zoektermen kandidaten online gebruiken, zodat jouw vacature snel gevonden wordt.
 6. We creëren een talentpool en zorgen dat je uiteindelijk gesprekken voert met kandidaten die echt bij je bedrijf passen. Je bespaart niet alleen tijd tijdens de zoektocht, maar ook wanneer je daadwerkelijk gesprekken gaat voeren met potentiële kandidaten.

Personeel gezocht, waarom personeel aannemen via Yarle?

Als online wervingsbureau weten we hoe we een zoektocht naar personeel een succes kunnen maken. Met Yarle bespaar je niet alleen veel tijd en geld, maar bereik je ook nog eens kandidaten die voldoen aan de functie-eisen. We gebruiken SEO-technieken en social media om de kandidaten te vinden en je bedrijf op een aantrekkelijke manier te presenteren. Doorgaans bereiken we tijdens een campagne 100.000 kandidaten en halen we uiteindelijk 100 kwalitatieve leads binnen (afhankelijk van de branche). Wij maken de resultaten inzichtelijk, zodat je weet wat de cost per hire is en wat de recruitment campagne heeft opgeleverd. 

Vast personeel gezocht

Wanneer er personeel gezocht wordt wil je het liefst mensen vinden die zich voor een lange periode aan je bedrijf willen binden. Want je moet eerst investeren in een nieuwe medewerkers voordat ze goed zijn ingewerkt. Door personeel aan te nemen dat echt past bij je bedrijf, vergroot je de kans dat ze een langere tijd bij je blijven werken. Want ze zijn immers volledig gescreend, waardoor je niet meer voor verrassingen komt te staan als je iemand eenmaal hebt aangenomen. Een medewerker die past bij je bedrijf gaat tevens met veel plezier naar het werk en zal beter samenwerken met andere collega’s. 

Heb je een zoekopdracht?

Kijk dan eens wat een online recruitmentcampagne van Yarle voor je bedrijf kan betekenen. Via onze website kun je een gratis demo boeken, zodat je op een vrijblijvende manier kennis kunt maken met onze dienstverlening. Tijdens de online demo laten we zien welke online recruitment technieken we toepassen en hoe we snel goede kandidaten vinden voor jouw bedrijf. Ook brengen we in beeld hoe we de cost per hire verlagen. Je weet dus precies hoeveel je bespaart wanneer je de werving en selectie voor gezocht personeel uitbesteedt aan Yarle. Laat je e-mail en contactgegevens achter via het formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Titel

Anderen bekeken ook

Waarom een goede werken-bij-website essentieel is voor jouw organisatie
Wat houdt een Audience Network in? De impact op recruitment
Ontdek de psychologie achter succesvolle Employer Branding

Hoe wij ons onderscheiden

Wij creëren het nieuwe recruitment ecosysteem

Bereik de juiste kandidaten

Slimme campagnes gericht op het aantrekken van de juiste kandidaten.

Zonder technische kennis

Ontwikkel een werken-bij website zonder over technische expertise te beschikken.

Verlaag je kosten

Geen dure vacature posts, hoge uurtarieven of andere onvoorziene kosten en verlaag hierdoor je cost-per-hire.

Eenvoudig & Snel

Alles gerealiseerd in een ogenblik d.m.v. enkele muisklikken.