Logistiek personeel gezocht? Wij bereiken jouw logistieke medewerkers

Cem Özkent
6 min

Blijf op de hoogte

Ben je een groeiend logistiek bedrijf en op zoek naar nieuwe medewerkers? Denk bijvoorbeeld aan supervisors, orderpickers of heftruckchauffeurs. Bij Yarle helpen we met de inzet van online recruitment om de beste logistieke medewerkers te vinden voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om tijdelijk personeel, leer- en werkplekken of om ploegendiensten: met de juiste campagnes bereik je de doelgroep en heb je in een korte tijd extra mankracht voor de groei van je bedrijf. Bekijk snel wat Yarle kan betekenen.

Hoe wij te werk gaan

Yarle is een wervingsbureau dat onder andere gespecialiseerd is in de logistieke sector. Met onze campagnes kunnen we personeel vinden voor tijdelijke en vaste banen van alle niveaus, waaronder: logistieke supervisors, orderpickers, inpakkers, vorkheftruckchauffeurs en koeriers. Met onze slimme datagestuurde campagnes vinden we de ideale kandidaten voor je bedrijf. Meer over onze werkwijze:

Datagedreven online campagnes

We zetten campagnes op die volledig aansluiten op het profiel van de doelgroep. Door de datasporen die men achterlaat op het internet (websites, apps, online gedrag etc.) kunnen we een online profiel opstellen van potentiële kandidaten. Hierdoor kunnen we content en advertenties gericht inzetten, wat zal leiden tot veel kwalitatieve leads.

Overzicht met geschikte sollicitanten

In de zoektocht naar geschikt logistiek personeel gaat het om kwaliteit. Wij bekijken zorgvuldig de profielen van de kandidaten en maken vervolgens een selectie. Zo maken we binnen één dag een overzicht met alle geschikte kandidaten. Dit geeft je de mogelijkheid om snel gesprekken in te plannen en nieuw logistiek personeel aan te nemen.

Innovatie

We maken gebruik van de laatste recruitmenttechnieken om de beste logistiek medewerkers te vinden. Zo gebruiken we datagestuurde online wervingscampagnes die gebaseerd zijn op zoekgedrag. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van sollicitanten en lagere kosten in het sollicitatieproces. Onze advertenties zijn volledig afgestemd op de behoeften van de doelgroep, zodat zij daadwerkelijk getriggerd worden.

Voordelen ten opzichte van een uitzendbureau

Het voordeel van Yarle ten opzichte van een uitzendbureau is dat we gebruik maken van de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen we sneller geschikt personeel vinden. Bovendien is het voordeliger om mensen direct aan te nemen dan wanneer je uitzendkrachten inhuurt. Ook verminder je de kans aanzienlijk dat je personeel binnen een korte tijd het bedrijf weer zal verlaten. Je hoeft je dus minder zorgen te maken over de personele bezetting.

Logistiek personeel voor de lange termijn

Met onze campagnes zorgen we ervoor dat we niet alleen de juiste kandidaten bereiken, maar dat ze ook een goed gevoel krijgen over je bedrijf. Op deze manier kun je logistiek personeel echt aan je binden en ervoor zorgen dat je ze voor een lange periode kunt behouden. De logistiek is een dynamische en groeiende bedrijfstak, dus de juiste kandidaat kan voor je bedrijf het verschil maken.

Met Yarle krijg je:

 • een logistiek personeelsbureau dat datagestuurde campagnes gebruikt om snel en efficiënt logistiek personeel te vinden;
 • een snelle en voordelige aanvraagprocedure;
 • sollicitanten van hoge kwaliteit;
 • toegang tot experts die in heel Nederland logistiek personeel kunnen vinden;
 • een marketingcampagne waarmee je niet alleen aanwerft maar jezelf online ook op de kaart zet;
 • een database met sollicitanten;
 • een snelle sollicitatieprocedure waarmee je kosten drukt;
 • veel logistiek personeel in een korte tijd om de groei van je bedrijf bij te houden;
 • geschoold personeel voor vraagstukken rondom Big Data, duurzaamheid en automatisering.

Onze oplossing voor de logistiek

De logistiek is een uiterst dynamische industrie, dus zorgen we ervoor dat onze klanten altijd genoeg mankracht hebben om de vraag bij te houden. We doen dit door slimme datagestuurde wervingscampagnes te gebruiken. We sluiten aan op verschillende vraagstukken, zoals: opschalen, openstaande vacatures of het tijdelijk aannemen van nieuw personeel. Ook voor kleinere bedrijven zoals MKB’ers bieden wij passende wervingscampagnes om in een korte tijd geschikt personeel te vinden.

Ontwikkelingen: het logistieke proces verandert

De logistieke branche innoveert snel en kent vele uitdagingen. Door bijvoorbeeld de komst van automatisering verdwijnen er banen maar heb je juist ook hoger opgeleid personeel nodig. Met Yarle ontwikkel je de perfecte online recruitmentstrategie om personeel te werven waarmee je bedrijf toekomstbestendig is. Ook op het gebied van duurzaamheid en milieu zijn er vele uitdagingen. Dat vraagt om meer geschikt personeel dat je bedrijf helpt met het oplossen van vraagstukken rondom deze thema’s. Met Yarle zorg je er voor dat je voorop loopt, ook wanneer je in de toekomst nieuwe toppers zoekt.

Logistiek personeel gezocht voor leerwerkbedrijven

Door zelf personeel op te leiden kun je personeelstekorten voorkomen. Yarle helpt je bij het werven van de juiste studenten. We laten via onze online campagne zien dat jij de juiste praktijkbegeleiding kan bieden en de koppeling legt tussen theorie en praktijk. Dit doen we bijvoorbeeld via een video die we via social media gericht onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Door leerwerktrajecten te bieden blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in je branche. Dit helpt je om recruitmentcampagnes in de toekomst nog gerichter in te zetten.

Meer dan een wervingscampagne

Door op een slimme manier gebruik te maken van online marketing vind je niet alleen nieuw personeel, maar zet je ook je bedrijf op de kaart. Je laat zien dat je in beweging bent en kunt de onderneming via social media breed onder de aandacht brengen. Dit zal het imago van je merk enorm versterken en tevens nieuwe klanten aantrekken. Een goede wervingscampagne dient dus meerdere doelen voor je bedrijf.

Logistiek medewerker gezocht: mogelijke vacatures

We kunnen je helpen om diverse vacatures binnen de logistieke sector te vervullen. Hieronder noemen een aantal veelvoorkomende functies die als vacature worden aangeboden:

 • magazijnmedewerker
 • logistiek medewerker
 • heftruckchauffeur
 • orderpicker
 • vrachtwagenchauffeur
 • bezorger/koerier
 • distributiemedewerker
 • inpakker

Als je op zoek bent naar kandidaten voor logistiek werk, dan kan een online campagne helpen om de juiste personen te vinden. Met de online aanpak van Yarle ben je klaar voor de toekomst.

Yarle helpt bij de werving van een logistiek medewerker

Wil je meer weten over de juiste wervingsstrategie voor de logistieke sector? Bij Yarle helpen we je door middel van digitale marketing de juiste kandidaten te vinden. Het gehele proces nemen we voor je uit handen. We hebben al vele bedrijven mogen helpen bij succesvolle wervingscampagnes. Door een online demo aan te vragen zie je hoe we jouw recruitment campagne opzetten om nieuw logistiek personeel te vinden. Onze strategie bepalen we samen met jou, zodat deze aansluit bij de missie en visie van je bedrijf.


Vraag gratis demo aan

Titel

Anderen bekeken ook

Waarom een goede werken-bij-website essentieel is voor jouw organisatie
Wat houdt een Audience Network in? De impact op recruitment
Ontdek de psychologie achter succesvolle Employer Branding

Hoe wij ons onderscheiden

Wij creëren het nieuwe recruitment ecosysteem

Bereik de juiste kandidaten

Slimme campagnes gericht op het aantrekken van de juiste kandidaten.

Zonder technische kennis

Ontwikkel een werken-bij website zonder over technische expertise te beschikken.

Verlaag je kosten

Geen dure vacature posts, hoge uurtarieven of andere onvoorziene kosten en verlaag hierdoor je cost-per-hire.

Eenvoudig & Snel

Alles gerealiseerd in een ogenblik d.m.v. enkele muisklikken.