Booijink Veevoeders

Sterke niche recruitment door een creatieve campagne.

Een schaars profiel recruiten binnen de mengvoederbranche

Yarle is gebouwd op innovatie en streeft ernaar de recruitment van haar klanten naar een ongekend hoog niveau te tillen. En dat kunnen wij niet zonder onze klanten. Door onze krachten te bundelen weten wij het onbereikbare samen te bereiken. Neem een kijkje achter de schermen hoe wij dit met een aantal klanten hebben aangepakt.

Niche recruitment

Een technologie startup die anders is dan anderen

Voordat we met Yarle in zee gingen probeerden we personeel te werven op de klassieke wijze. Met enige regelmaat plaatsten we vacature advertenties in vakinhoudelijke magazines. Belangrijkste reden hiervoor was dat wij ervan overtuigd waren dat nutritionisten op deze manier het beste te bereiken waren. Het is immers een schaars profiel en dat ook nog eens binnen een niche sector. Daarbij zorgden we ook voor zichtbaarheid van onze vacatures op vakgerelateerde platformen zoals Agri Holland. En eigenlijk was onze recruitment aanpak breder; we plaatsen namelijk ook advertenties in lokale kranten/ bladen. Door onze aanpak van het breed uitzetten van de vacatures via verschillende kanalen was een mooie bijkomstigheid dat de vacature ook nog eens werd opgepikt door klassieke personeelsbemiddelaars. Het effect van deze inspanningen begon in een krapper wordende arbeidsmarkt sterk af te nemen.  

Zo viel onze keuze op Yarle. We wilden het graag anders proberen, vooral ook omdat we niet tevreden waren over het resultaat van de gebaande paden. Het verhaal van Yarle maakt dat ze anders zijn. Een echte technologie startup die het anders wil doen in de markt. En met name het innovatieve aspect sprak ons erg aan, namelijk door gebruik te maken van technologie, onder mijn eigen bedrijfsnaam, de juiste kandidaten bereiken en werven. 

Het innovatieve aspect sprak ons erg aan. Om een goede nutritionist te vinden, wisten we dat we het anders moesten doen.
Paul Booijink

Directeur – Booijink Veevoeders B.V.

Statistieken

0
Bereik
0
Aantal kliks
0
Aanmeldingen
0
Gesprekken
0
Aangenomen
0 %
Kostenbesparing
Belangrijk

Afspraak is afspraak

Wat wij belangrijk vinden is dat je afspraken nakomt en dat je daadwerkelijk doet wat je zegt. Dit is precies waar Yarle voor staat. Het product is goed. En de gedrevenheid die daarbij gepaard gaat heeft tot een mooi resultaat geleid, namelijk dat wij een nutritionist hebben kunnen aannemen!